Partij voor de Dieren dagje mee met De Gouden Poot


16 oktober 2017

Vandaag reed ons fractielid Judith Möller mee met 'De Gouden Poot' - Dieren Voedselbank.

"Het heeft me diep geraakt. Je komt bij mensen, waarvoor de hond of kat (of ander huisdier) zo enorm belangrijk is. Voor iemand die het zwaar heeft kan een dier letterlijk het verschil betekenen tussen leven en dood. Het is daarom extra triest te zien dat mensen onder zulke erbarmelijke omstandigheden hun dier zò nodig hebben, maar dat het voor hen juist onmogelijk is om het dier van voedsel te voorzien. Gelukkig is er voor die mensen de inzet van De Gouden Poot, die zorgt dat het dier, qua voeding, weer een tijdje vooruit kan".

Judith liep mee met Hilda Knegt, vrijwilligster en voorzitter van De Gouden Poot.

"Hilda is in één woord een powervrouw! Ben onder de indruk van haar inzet & toewijding."

De Stichting krijgt regelmatig donaties in de vorm van dierenvoeding, maar daar kan de auto natuurlijk niet op rijden. Naast voer (honden & katten) zou een financiële donatie dan ook (meer dan) welkom zijn!

Donaties kunnen overgemaakt worden op NL74RABO0317409786 tnv Stichting de Gouden Poot. Ook kleding en boeken zijn van harte welkom!

NB voer, kleding en boeken kunnen - na telefonisch contact (06-52824395) - afgeleverd worden aan de Oostersingel 52, Vlagtwedde.

Gerelateerd nieuws

Afscheid werkgroeplid Henk van Dorresteijn

Vanmorgen vond er een kleine bijeenkomst om afscheid te nemen van onze grote dierenvriend Henk van Dorresteijn. Vanwege gezon...

Lees verder

Actie tegen megastallen Buijs en Rass

SELLINGEN – Aankomende dinsdagavond organiseert de Partij voor de Dieren wederom een actie tegen de geplande megastallen Buij...

Lees verder