Partij voor de Dieren vraagt aandacht voor stal­branden


5 oktober 2017

Gisteren heeft de Partij voor de Dieren (wederom) geflyerd. Ditmaal om aandacht te vragen voor de talloze (recente) onnodige stalbranden waar honderdduizenden onschuldige dieren het slachtoffer van zijn geworden en waar helaas nog veel meer dieren het slachtoffer van zullen worden, wanneer er niet snel betere maatregelen worden genomen.

Zeker met de (mogelijke) komst van de twee grote megastallen van boer Rass en Buijs en de vele uitbreidingen die reeds hebben plaatsgevonden, is het gemiddeld aantal dieren per stal de afgeloen jaren enorm toegenomen en zal verder toenemen wanneer beide megastallen groen licht krijgen.

Hoe groter de stal, hoe groter de impact van een stalbrand. Des te meer dieren, des te meer dodelijke slachtoffers wanneer een stalbrand ontstaat.

Gerelateerd nieuws

Ruim voldoende getekende ondersteuningsverklaringen op Dierendag

Sellingen - Om mee te mogen doen met de gemeenteraadsverkiezingen dient elke partij voldoende ondersteuningsverklaringen in t...

Lees verder

Afscheid werkgroeplid Henk van Dorresteijn

Vanmorgen vond er een kleine bijeenkomst om afscheid te nemen van onze grote dierenvriend Henk van Dorresteijn. Vanwege gezon...

Lees verder