Doe mee


Welkom op de pagina van de afdeling Groningen van de Partij voor de Dieren!

Medio augustus 2006 werd de werkgroep Groningen opgericht, die in de loop der jaren flink is uitgebreid en geprofessionaliseerd. Vanaf 1 juli 2011 is de werkgroep getransformeerd tot de afdeling Groningen. Het huidige bestuur bestaat uit (van links naar rechts):​

Sigrid Kroezen (penningmeester)
Miranda Welvering (secretaris)
Folkert Veentjer (algemeen bestuurslid)
Wynanda van der Land (voorzitter)

Naast de bestuursleden is momenteel een twintigtal enthousiaste werkgroepleden actief binnen de afdeling. Doelstelling is onder meer het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren, het actief inspelen op lokale ontwikkelingen, het informeren van leden en niet-leden over bepaalde thema’s en het werven van nieuwe leden. We organiseren behalve de vaste activiteiten rondom Pasen, dierendag en de kerstdagen ook diverse andere (flyer-)acties en bijeenkomsten voor de leden en geïnteresseerden.

De Partij voor de Dieren afdeling Groningen is altijd op zoek naar gedreven mensen, die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij politieke acties, flyeracties of informatiestands, door het volgen van de lokale politiek, het plakken van verkiezingsposters of door mee te denken over te plannen acties. Er is altijd genoeg te doen!

Enthousiast geworden of wil je aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op via mail: groningen@partijvoordedieren.nl. Bellen kan ook: 06-48612920.

22 november 2017: Gemeenteraadsverkiezingen Westerwolde
Op woensdag 22 november neemt de Partij voor de Dieren deel aan de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen in Westerwolde.

Lees hier het verkiezingsprogramma.