Bezoek kledingbank Maxima te Winschoten


29 januari 2019

Gisterenavond was ik - Edith van der Horst - op uitnodiging van de heren Martin Menger en Henk Slagter, in Winschoten om kennis te maken met de kledingbank Maxima in Winschoten; een organisatie, geheel opgezet en draaiende gehouden door vrijwilligers.

Bij binnenkomst was ik al onder de indruk van de aangeboden kleding en de inrichting van de winkel. Je stapt een klassiek chique kleding boutique binnen met flitsende kinderkleding in felle kleuren, een groot arsenaal aan schoenen en laarzen en kleding voor heren en dames die niet alleen zorgvuldig zijn uitgestald maar ook kwaliteit hebben.

Onder het genot van koffie en thee is ons, Eize Hoomoedt GL vergezelde me, alles uitgelegd over de organisatie, de medewerkers, de toekomstplannen en het belang dat deze voorziening voor veel mensen vormt. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!


Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

PvdD neemt stelling tegen Nashville-verklaring (LHBT)

"Laten we (red. als gemeente) duidelijk stelling nemen en van ons laten horen in deze.Waarschijnlijk herinnert iedereen uit d...

Lees verder

Partij van de Dieren wil uniek boezemgebied Wedderbergen behouden

Het college van B&W van Westerwolde vraagt de gemeenteraad om in te stemmen met de uitbreidingsplannen van camping Wedderberg...

Lees verder