Anneke Janse gein­stal­leerd als plaats­ver­vangend commis­sielid voor de PvdD


30 juni 2015

Tijdens de raadsvergadering van 30 juni j.l. is onze partijgenoot en ondersteunend fractielid, Anneke Janse, geinstalleerd als plaatsvervangend commissielid voor de Partij voor de Dieren in onze gemeente.

"De voorzitter (red.: burgemeester mw. Kompier): Het was al even aangekondigd in de raad van 26 mei jl., maar vanavond aanwezig, een nieuw plaatsvervangend commissielid. Ik wil mevrouw Anneke Janse, graag uitnodigen om naar voren te komen. Dan gaan wij u officieel installeren. U mag hier komen staan. Ik verzoek allen te gaan staan. U heeft er voor gekozen om de belofte af te leggen. Dan ga ik u de tekst voorlezen. En dan vraag ik u aan het eind om mij na te zeggen.

Ik verklaar dat ik, om tot plaatsvervangend commissielid benoemd te worden, rechtstreeks noch middellijkonder welke naam of welk voorwendsel dan ook, enige gift of gunst heb gegeven of beloofd. Ik verklaar en beloof om iets in deze functie te doen en te laten rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen. Ik beloof dat ik getrouw zal zijn aan de grondwet, dat ik de wetten zal nakomen en dat ik mijn plichten als plaatsvervangend commissielid naar eer en geweten zal vervullen.

Mevrouw Jansse: Dat verklaar en beloof ik.

De voorzitter: Dan wil ik u, mevrouw Anneke Jansse, feliciteren met uw functie als plaatsvervangend commissielid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Vlagtwedde. Hartelijk welkom en heel veel succes."

Ook wij van de Partij voor de Dieren Vlagtwedde willen Anneke van harte feliciteren & wensen haar naast veel succes, enorm veel plezier als plaatsvervangend commissielid.

Gerelateerd nieuws

PvdD zet zich in voor dierenwelzijn, natuur, milieu én burgers

Lees verder

Partij voor de Dieren bezoekt Akka's ganzenparadijs

Een delegatie van de Partij voor de Dieren Vlagtwedde heeft een bezoek gebracht aan Akka's ganzenparadijs in Dalen. Het is ge...

Lees verder