Begin nieuwe gemeente & Instal­latie Edith van der Horst


3 januari 2018

De Partij voor de Dieren Westerwolde wenst iedereen een heel gelukkig, gezond & (dier-)vriendelijk Nieuw Jaar!

Op de website en op sociale media is het sinds de verkiezingen een beetje rustig geweest. Achter de schermen was het echter drukte alom. Veel bijeenkomsten, veel vergaderingen, veel besprekingen - om de overgang van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde soepel te laten verlopen.

Ondertussen werd er afscheid genomen van burgemeester Janneke Snijder, de wethouders Lea van der Tuin en Wim ’t Mannetje en gemeentesecretaris Arjan Doornbos van de voormalige gemeente Bellingwedde.

Daarnaast namen we afscheid van Burgemeester Leontien Kompier en wethouder Seine Lok.

De eerste raadsvergadering van onze nieuwe gemeente Westerwolde stond gepland op 2 januari, waar met name de beëdiging en installatie van de raadsleden en wethouders centraal stond.

In deze vergadering werd Edith van der Horst, namens de Partij voor de Dieren, beëdigd en geinstalleerd als raadslid. Zij zal opnieuw 4 jaar het geluid van de partij in de raad laten horen, ditmaal in de nieuwe gemeente Westerwolde.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren met één zetel in de raad van de gemeente Westerwolde

De Partij voor de Dieren heeft een zetel behaald in de gemeente Westerwolde bij de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen van 2...

Lees verder

Gemeente Westerwolde straks buitenspel door wijziging ODG?

Volgens de Partij voor de Dieren Westerwolde kan een kleine wijziging in de gemeenschappelijke regeling ODG (Omgevingsdienst ...

Lees verder