Expert­meeting gemeen­teraad Vlagt­wedde over agra­rische sector


29 maart 2016

Op donderdag 7 april laat de gemeenteraad van Vlagtwedde zich door deskundigen uit verschillende richtingen informeren over voor de gemeente relevante ontwikkelingen en aandachtsvelden met betrekking tot de agrarische sector. Deze zogenoemde expertmeeting vindt plaats in Hotel Boschhuis in Ter Apel en duurt van 16.30 tot 21.30 uur.

Tijdens de bijeenkomst gaan diverse sprekers in op aspecten als bedrijfsomvang, dierenwelzijn en lucht-, water- en bodemkwaliteit. Aansluitend vindt onder leiding van Hans Harbers een forumdiscussie plaats. Het volledige programma staat op vlagtwedde.nl.

Belangstellenden die bij de expertmeeting aanwezig willen zijn, kunnen zich tot 1 april aanmelden via griffier@vlagtwedde.nl onder vermelding van ‘bijwonen expertmeeting 7 april’.

De Partij voor de Dieren Vlagtwedde zal er zijn om kritische vragen te stellen!!

Gerelateerd nieuws

Duurzaam en groen in nota OOR van ondergeschikt belang

Gisteravond, tijdens de commissievergadering, heeft Edith van der Horst haar kritiek geuit op de nota OOR (Onderhoud Openbare...

Lees verder

Oproep aan inwoners Vlagtwedde: Stem NEE op 9 april!

Amsterdam/Den Haag, 29 maart 2016 – De Partij voor de Dieren begint vandaag haar Nee-campagne voor het referendum over het as...

Lees verder